criket-cristina

luni, 24 ianuarie 2011

Acum şi în Chişinău, „Lions Club Campus”


În ziua de 22 ianuarie 2011, a avut loc deschiderea oficială „Lions Club Chişinău”, în cadrul căruia au fost nominalizaţi membrii fondatori şi preşedintele acestui club. De asemenea au fost decernate certificatele de înregistrare şi insignele, fapt care îi conferă statul oficial fiecărui membru „Lions”

Sunt tineri voluntari dar în acelaşi timp lideri în ceea ce fac, plini de iniţiativă şi dornici de a schimba în mai bine societatea, astfel îi putem caracteriza pe primii membrii a Lions Club Campus din Chişinău. Ei au făcut deja alegerea de a face parte din această organizaţie care le oferă posibilitatea de a se implica activ în soluţionarea problemelor cu care se confruntă cei ignoraţi de societate.

„ Este primul club de aşa gen din Republica Moldova, fapt care permite tinerilor de a se realiza, de a scrie proiecte şi de a contribui la îmbunătăţirea vieţii în Moldova. Asta ne permite o colaborare nu doar naţională dar şi internaţională unde sunt prezenţi peste un milion de membri.” a menţionat Zinaida Neznaico, membru Lions

Preşedintele Lions Cumpus Chişinău a menţionat în discursul său: „Lions se deosebeşte de alte Cluburi prin faptul că este cel mai mare din lume, promovează spiritul de înţelegere între naţiuni. Trebuie să acordăm o atenţie deosebită celor care au nevoie de noi. Pentru anul acesta avem de realizat mai multe proiecte ceea ce ţine de ecologie, educaţie şi o deosebită atenţie va fi acordată celor cu dizabilităţi.” „Un adevărat sprijin şi ghid în tot ceea ce am început să facem ne-au fost membrii Lions Club Viliumas 2003” a mai adăugat Vladimir Puşca.

După ce a fost audiat imnul Republicii Moldova şi cel a Clubului Lions au urmat cuvinte felicitare adresate de la invitaţi. Ludmila Bolboceanu le-a urat tinerilor membri „Să vă ajut Dumnezeu să relizaţi cele propuse, căci aici în această organizaţie credinţa în Dumnezeu se manifestă aşa cum spunea şi Solomon prin cuvânt şi faptă.” Iar faptele negreşit vor apărea prin proiectele pe care aceşti ambasadori le vor duce la realizare.

„Dorinţa de a deveni mai buni” este mottoul care îi ghidează pe aceşti tineri spre a aduce un impact pozitiv în societate. Un alt scop a acestor tineri ambasadori este de a stabili relaţii externe strânse cu alte cluburi Lions din străinătate, pentru o mai bună colaborare pe viitor..

Fondat în 1917, acesta se bucură de o popularitate în 205 ţări cu un număr de 1, 3 milioane de membri activi în lupta împotriva orbirii. „We serve” este sloganul care îi defineşte, prin intermediul acestuia toţi Lions din întreaga lume se unesc pentru un scop caritabil în pofida frontierilor şi barierilor.

Evenimentul a fost realizat cu suportul Petrom Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu